Boğaz Yarışı Için İzmir'de Yüzdüler

İZMİR, Yarış, 26 Temmuz Pazar günü İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilecek. Boğaziçi'nde bu yıl 1800'ü aşkın Türk ve yabancı yüzücü kulaç atacak.

İZMİR, Yarış, 26 Temmuz Pazar günü İstanbul Boğazı'nda gerçekleştirilecek. Boğaziçi'nde bu yıl 1800'ü aşkın Türk ve yabancı yüzücü kulaç atacak. Yarış koşullarına uyan lisanslı yüzücüler ile 2014 yüzme yarışını ilan edilen derecelerde bitirmiş yüzücüler hariç diğer adaylar İstanbul, Adana, İzmir ve Ankara yüzücü aday seçmelerine katılıyor. Seçmelerde başarı sağlayan yüzücüler efsanevi parkurda yüzmeye hak kazanacak. 2015 Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı için yapılan seçmelerin ilki 23 ve 24 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da, ikincisi 30 Mayıs'ta Adana'da gerçekleştirildi. Üçüncü ayağı İzmir'de Alsancak Atatürk Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen aday seçmelerinde, İzmir ve çevre illerden gelen 100'ü aşkın yüzücü adayı, İstanbul Boğazı'nda yarışa katılabilmek için 800 metrelik parkurda kulaç attı. Bu benzersiz boğaz deneyimini yaşamak isteyen yüzücü adayları için son olarak 14 Haziran'da Ankara seçmeleri gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz