Boğazda Balık Bereketi

İstanbul'da güneşli hafta sonunu boğazda balık tutarak geçirenler, attıkları her olta dolu çıkınca evlerinin yolunu...

İstanbul'da güneşli hafta sonunu boğazda balık tutarak geçirenler, attıkları her olta dolu çıkınca evlerinin yolunu mutlu bir şekilde tuttular.

İstinye, Sarıyer, Bebek sahilleri haftanın stresini balık tutarak atmak isteyen yaşlısı gençi, kadını erkeği yüzlerce kişiyle doldu. Denize attıkları her oltaya çok sayıda istavrit takılan İstanbullular büyük bir keyif yaşadılar. Hiç boş gelmediğini belirten Osman Mertoğlu, "Bu işin sırrı misinada. Bir de sabretmekte. Boğazda bugün bol bol istavrit var" dedi. Babalarıyla birlikte deniz kenarına gelen çocuklar da canlı balıklarla oynamayı ihmal etmedi. Bazıları ise eve götüreceklerinden artanları kilosu 15 liradan sattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz