Boğazda duygusal dakikalar

Kuruçeşme Arena'daki Fi Yapı yaz konserlerinde sahnede iki güçlü yorumcu Zuhal Olcay& Bülent Ortaçgil vardı.

Yaz boyunca İstanbulluların buluşma noktası olan, Türkiye'nin ve dünyanın yıldızlarını sanatseverlerle buluşturan Turkcell Kuruçeşme Arena'daki Fi Yapı yaz konserlerinde sahnede iki güçlü yorumcu Zuhal Olcay& Bülent Ortaçgil vardı.

Bkm'nin organizasyonunda Zuhal Olcay'ın yıllara meydan okuyan güzelliği ile sahnede yer aldığı gece "Yüzünü Dökme Küçük Kız" şarkısiyla başladı. Yağmura rağmen mekanı dolduran sevenlerine Çok ıslanmıyorsunuz değil mi? "Yağmur güzel, müzik her şeyden güzel" diye seslenen ikili konsere "Hayyam", Çaresizim", "Sana Doğru" ile devam etti.

Konseri izlemeye gelenler arasında yapımcı Birol Güven, Zuhal Olcay ile şu an aynı seti paylaşan rol aldığı Umut Yolcuları dizisinden arkadaşları; Sedef Avcı, Haluk Piyes ve Şebnem Zorlu'da vardı. Zuhal Olcay ve Bülent Ortaçgil'e sahnede dört kişilik yaylı grubu da eşlik etti. Sırasıyla söylenen " Ben Varım", "Yalnızlar Rıhtımı", "El Gibi" ve "Güller ve Dudaklar" ile gecenin finali yapılırken boğaz kıyısında romantik bir gece yaşandı.

Turkcell Kuruçeşme Arena sahnesinin 30 Eylül Perşembe akşamki konuğu metal müziğin efsane ismi Ozzy Osbourne olacak.