Boğazda kahkahalar çınladı

Turkcell Kuruçeşme Arena'da, dün akşam da Ata Demirer vardı. İşte gecede yaşananlar:

Beşiktaş Belediyesi ve BKM tarafından bir etkinlik mekanı olarak yapılandırılan Turkcell Kuruçeşme Arena 2010 yazında da İstanbullu sanatseverlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor. Geçen hafta bir dünya starını, Rihanna'yı 15.000 kişiyle buluşturan Turkcell Kuruçeşme Arena'da, dün akşam da Ata Demirer vardı.

Eyyvah Eyvah sinema filmiyle kış aylarından bu yana vizyonda olan ve bugün sinemalarda salon sayısı yeniden arttırılırak seyirciyle buluşmaya devam eden Ata Demirer uzun bir aradan sonra canlı canlı seyircisinin karşısındaydı.

Sinema filminin yoğun temposunun ardından, gösterimi halen devam eden EYYVAH EYVAH'in devam filminin senaryosunu yazmaya başlayan Demirer, gösterisini bu kez Boğaz kıyısında sahnledi. Kendi özgü timlemelerini, güncel hikayelerle de buluşturduğu gösterisinin finalini ise seyircisine müzikli bir sürpriz yaparak gerçekleştirdi.

EYYVAH EYVAH filmi için klarnet çalmayı öğrendiği ve filmin müziklerinin de bir kısmını yapan Serkan Çağrı, müzisyen arkadaşları ve filmdeki kimi oyuncularla sahneye çıktı! Ata Demirer, rol arkaraşlarıyla birlikte klarnet çaldı ve filmin meşhur şarkısı Fasulye başta olmak üzere, gündüzüm seninle, kalamış gibi parçaları seslendirdi.

Boğaz kıyısında kahkahaya gelenler gecenin finalini de şarkılarla yaptı.

Turkcell Kuruçeşme Arena'da 13 Haziran Pazar akşamı Eric Clapton & Steve Winwood olacak.