Boğazgücü engelliler fırtınası devam ediyor

Çanakkale Boğazgücü Engelliler 8'de 8 yaptı.

Çanakkale Boğazgücü Engelliler 8'de 8 yaptı.

Türkiye’nin ilk tekerlekli sandalye basketbol takımı olan İzmir RSK takımıyla İzmir'de karşı karşıya gelen Çanakkale Boğazgücü Engelliler Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, ligin ikinci yarısının ilk maçında rakibini farklı mağlup etti.

Maçtan öncesi, maç esnası ve maç sonrasında dostluk havası içerisinde geçen karşılaşmada gülen taraf Çanakkale Boğazgücü Engelliler oldu.

Ligin ilk yarısını nağmağlup bitiren kadrosuna yeni kattığı oyuncuları ve gençlerin tamamını karşılaşmaya götüren Boğazgücü Engelliler, maçın ilk dakikalarında ard arda gelen hızlı hücumlarla skoru bir andfa 20-0 a getirdi.

Reklam
Reklam

İlk periyot deplasmanda oynayan Boğazgücü Engelliler takımının 28-6 üstünlüğüyle tamamlandı.

2. Periyotta genç oyuncuları oyuna süren Boğazgücü devreyi de 38–16 önde kapattı.

3. ve 4. periyotlarda da sahaya sürülen 5'te çoğunluğu genç ve basketbola yeni başlamış oyuncularına şans tanıyan Boğazgücü takımı istediği sonucu rahat bir oyunla alarak maçtan 81–24 galip ayrıldı.

Tüm maddi zorluklara rağmen, Sponsorsuz olarak Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 2.Lig A Grubunda NAMAĞLUP liderliğini sürdüren Çanakkale Boğazgücü Engelliler takımı bu sonuçla A grubunda 8. karşılaşmasında 8. galibiyetini aldı.

Çanakkale Ekibi, 9. Hafta da 9 Mart Cumartesi günü Saat 15.00′te, Çanakkale 18 Mart Kapalı Spor Salonunda Antalya Akdeniz Engelliler takımıyla oynayacak.

Çanakkale Boğazgücü Engelliler kulübüne yardımcı olmak isteyen, maddi imkansızlıklar içerisinde başarıyı yakalamış olan bu yüreği büyük insanlara, sporculara destek vermek isteyen iş adamları ve kuruluşlar için geç kalınmış olsada bir fırsat var şimdi.

Reklam
Reklam

Kulübün başkanı ve aynı zamanda sporcusu Ali Yasin Zengin, yönetim kurulu üyeleri, hocaları Caner Cesur ve yürekten müdacele eden sporcularına desteğinizi esirgemeyin.

Ülke çapında spora destek veren telekominikasyon şirketleri var, yine kargo şirketleri var, sonra bu işe çok rahat destek verebilecek bankalar var, daha bunlara benzer bir sürü kuruluş var, hem bu yürekli sporculara destek çıkabilecek hemde kendi reklamlarını yapabilecek.

Sonra Çanakkale'li iş adamları, firmalar var. Çanakkale'nin önde gelen kuruluşları olarak, oteller var, otomobil bayileri var, say say bitmez ama bu takımın bu başarısına rağmen hala yalnızlığa itilmiş olması da bir gerçek maalesef.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: