Boğazı Kesilerek Öldürülen Genç Kadın Gece Toprağa Verildi

Kenan AŞÇIOĞLU/ ERCİŞ Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarının 4. Etap K1 3 numaralı dairede dün meydana gelen olayda, 3

Kenan AŞÇIOĞLU/ ERCİŞ Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan TOKİ konutlarının 4. Etap K1 3 numaralı dairede dün meydana gelen olayda, 3 aylık evli olan Büşra Çiftçi Kızılkaya, evine gelen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Boğazı kesilen ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan Büşra Çiftçi Kızılkaya, komşularının ihbarıyla gelen gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
Büşra Çiftçi Kızılkaya, Van Adli Tıp Kurumu'nda dün yapılan otopsisinin ardından cenazesi. akşam saatlerinde ailesine teslim edildi. Büşra Çiftçi Kızılkaya'nın cenazesi gece Tekevler Mahallesi'ndeki mezarlıkta gözyaşları arasında toprağa verildi.
Büşra Çiftçi Kızılkaya için baba evinde taziye evi kuruldu. Taziyeleri kabul eden acılı baba Dilaver Çiftçi, acılarının çok büyük olduğunu söyledi. Kızını hunharca katledenlerin bir an önce bulunmasını isteyen ve kızına ait altınların da bu kişiler tarafından götürüldüğünü belirten Dilaver Çiftçi, "Bu bir vahşettir. Daha 3 ay önce düğünleri olmuştu. Bizim hiç kimseye bir zararımız yoktur, olmaz da. Bunu yapanlar insan olamaz" dedi.
Büşra Çiftçi Kızılkaya'nın kuzeni Leyla Çiftçi ise 6 gün önce kendi evlerine de hırsızların girdiğini altın ve paralarını çalındığını, kendilerinin evde olmadığını, olması halinde başlarına böyle bir iş gelebileceğini söyledi. Leyla Çiftçi, başkalarını canının yanmaması için polisin bu olayı bir an önce çözmesi gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: