Boğazı Kesilip Sulama Kanalına Atıldı

Aydın’da, bir sulama kanalı kenarında boğazı kesilerek atılmış bir erkek cesedi bulundu. Aydın merkeze bağlı...

Aydın’da, bir sulama kanalı kenarında boğazı kesilerek atılmış bir erkek cesedi bulundu. Aydın merkeze bağlı Baltaköy köyünden il merkezine servisçilik yapan minibüs şoförleri, saat 07.00 sıralarında Aydın-Muğla karayolu Baltaköy yol ayrımına geldiklerinde yol kenarında kapıları açık vaziyette duran 09 AS 170 plakalı aracı fark etti. Büyük Menderes Nehri’nin yanındaki sulama kanalının kenarında park halinde duran araçtan şüphelenen sürücü, inip kontrol ettiğinde sulama kanalı kenarında yerde kanlar içinde yatan bir erkek cesedi gördü.

Reklam
Reklam

Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri, boğazı kesilerek sulama kanalı kenarına atılan şahsın bir süre önce hayatını kaybettiğini tespit etti. Güvenlik koridoruna alınan bölgede çalışan olay yeri inceleme ekipleri, uzun süre çevrede ve araç üzerinde parmak izi ve delil aradı.

Olay yerindeki incelemenin ardından ceset Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopside cesedin Aydın İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Şube Müdürlüğü’nde işçi olarak çalışan Emin Cihan'a (47) ait olduğu tespit edildi. Cihan’ın evli ve biri kız biri erkek iki çocuk babası olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: