Boğaziçi mezunları 4. okullarını yaptırıyor

Boğaziçi Mezunlar Derneği Ağrı’da yeni bir okul yapmak için kolları sıvadı.

Daha önce Ağrı’nın 3 ayrı köyüne okul yaptıran hayırseverler, Ağrı’nın Tezeren Köyüne 9 derslikli bir okul yaptırmak için protokol imzaladı.

Eğitime ve Ağrı’ya karşı gösterdikleri duyarlılıklarından Boğaziçi Mezunlar Derneği Başkanı ve üyelerine teşekkür eden Vali Yerlikaya, “ortaya koymuş olduğunuz durum, sorumlu vatandaşlık bilincinin en iyi göstergesidir. İstanbul’dan buraya gelerek, Ağrı’nın en ücra köylerine okullar yaptırıyorsunuz. İnsanımızın en çok ihtiyaç duyduğu eğitime hizmet etmenin kelimelerle ifade edilemeyecek hazzını yaşıyorsunuz. Bütün Ağrılılar için sizlere teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Boğaziçi Mezunlar Derneği’nin 1. Başkan Yardımcısı Sedef Gürsel ve üyeleri ise, Ağrı’da daha önce tespit ettikleri okul eksiğinin giderilmesi konusunda kendi paylarına düşen sorumluluğu yerine getirdiklerini kaydetti.

Ağrı’yı çok sevdiklerini belirten Gürsel, birçok dost edindikleri Ağrı’da okul yaptırmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz