'Boğazımda federasyonun bir tek kuruşu yok'

ANKARA (İHA) - Futbol Federasyonu Başkan Adayı Haluk Ulusoy, delegelerden bir dönem daha görev isteyerek, "Görev süremde sizi mahcup edecek, başınızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadım.

Boğazımda federasyonun tek bir kuruşu yok. Bundan sonra da olacaksa Allah bana bu başkanlığı nasip etmesin" dedi. Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilen genel kurulda Ayhan Bermek'in ardından kürsüye başkan adaylarından Haluk Ulusoy geldi. Konuşmasında delegelerden bir dönem daha görev isteyen Haluk Ulusoy, "Temmuz 2004'de burada yaptığım konuşmada veda etmiyorum, ara veriyorum demiştim.

Reklam
Reklam

Ara bitti, veda zaten olamazdı ve tekrar aranızdayım. Haysiyetimle, gururumla, başım dik sizlerin huzurunuzdayım. 18 yaşında Yeniköy başkanlığıyla başlayarak 30 yıldır sizlerin aranızda bulunmaktan gurur duyuyorum. 30 yıl içinde mutlulukları, sevinçleri, gururları birlikte yaşadık, bundan sonra da beraber yürüyeceğiz. Ne yapacaksak da beraber yapacağız. 7.5 yıllık başkanlık dönemim ve şu anki durum bana sorumluluk yükledi. Şahsım için Kulüpler Birliği'nin, Taban Birlikleri'nin, 2. ve 3. Lig temsilcilerinin verdiği destekler, aday olmamda en büyük destek ve güvencem oldu. Zaten benim Allah'tan ve sizden başka güvencim yok. Size inandım, sözlerinize güvendiğim için aday oldum. Beni bugüne kadar mahcup etmediniz, bugün de etmeyeceğinizi biliyorum" diye konuştu.

Görev süresinde delegeleri mahcup edecek, başını öne eğdirecek bir şey yapmadığını kaydeden Haluk Ulusoy, "Görev süremde sizi mahcup edecek, başınızı öne eğdirecek hiçbir şey yapmadım, bundan sonra da yapmayacağız. Boğazımda federasyonun bir tek kuruşu yok. Bundan sonra da olmayacak. Bundan sonra da olacaksa Allah bana bu başkanlığı nasip etmesin. Bunların hepsinin hesabını veririz. Veremediğimiz hesap olduğunda sizden aldığımız emaneti size vereceğiz. Kurullar ve kurallar arası koordinasyon sağlanacaktır. Göreve gelmem halinde federasyon bütün kararlarını hızlı ve yansız, eşit alacak. Engelli vatandaşların topluma entegrasyonlarını sağlamak için bütün imkanları seferber edeceğiz. Sizler benden daha fazla deneyimli, beceriklisiniz. Gelecek 10 yılın projeksiyonunu ortak akıl belirleyecektir. Kulüplerimizin başkan ve yöneticileri, medya vs. hep birlikte bu projeksiyonu birlikte ortaya çıkaracağız. En geç bir ay içerisinde gerçekleştireceğiz. Sizlerden destek, oy ve bir dönem daha görev istiyorum" dedi.

Reklam
Reklam