Boğazlıyan Ticaret Borsası'nda, Harun Halıcı Başkan Seçildi

Yozgat’ın Boğazlıyan Ticaret Borsası Genel Kurulu seçiminde Harun Halıcı Borsa Başkanlığına seçildi. Başkanlığa seçilen Harun...

Yozgat’ın Boğazlıyan Ticaret Borsası Genel Kurulu seçiminde Harun Halıcı Borsa Başkanlığına seçildi. Başkanlığa seçilen Harun Halıcı, 4 yıl süre ile Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanlığı görevini yürütecek.

Seçimlerin ardından oluşan meclis üyeleri arasında yönetim kurulu başkan ve üyeleri belirlendi. Yapılan seçimde, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanlığına Harun Halıcı seçilirken, Yönetim Kurulu Asil Üyeliğine; Köksal Ustaoğlu, Mehmet Aktaş, Yusuf Eğilmez ve Pevril Kılıçaslan seçildi. Genel Kurul Delege Asil Üyeliğine ise, Hamis Alpaslan Coşar ve Kurtuluş Öztekin seçildi. Başkanı Harun Halıcı, yaptığı konuşmada seçimlerin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirterek, tüm üyelere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Amaçlarının ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu vurgulayan Halıcı, borsa’da yeni ve sürpriz çalışmalara imza atacağını, ekip ruhu ile birlik ve beraberlik içinde hareket etmek isteklerini söyledi. Boğazlıyan’ın potansiyel olarak birçok ilçeden şanslı ve ileride olduğuna işaret eden Halıcı, "İnşallah biz de yapacağımız çalışmalarla daha da ileri seviyelere çıkaracağız. Sürpriz ve yeni çalışmalarımız olacak." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: