Boğazlıyan'da "Kınalı Kuzuların Adanmışlığı" Konulu Konferans

Boğazlıyan Kaymakamlığı tarafından  yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında "Kınalı Kuzuların Adanmışlığı" konulu konferans düzenlendi.

Boğazlıyan Kaymakamlığı tarafından yürütülen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında "Kınalı Kuzuların Adanmışlığı" konulu konferans düzenlendi. Boğazlıyan Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan araştırmacı - yazar Yavuz Bahadıroğlu, Çanakkale’de savaşan her bir şehidin Allah rızasını gözeterek cephede yer aldığını söyledi. Çanakkale ruhunun anlaşılması ve anlatılması gerekliliğine dikkati çeken Bahadıroğlu, "Çanakkale zaferi inanan ve ihlaslı bir ruh anlayışıyla elde edildi. Bu milletin her yükselişinde mutlaka önüne bir yerlerden engel çıkarılmaya çalışılmıştır ama milletimiz her defasında bu engelleri aşmasını bilmiştir. Allah’ın izniyle bundan sonra da aşacaktır. Çanakkale Zaferi bunun en güzel örneklerinden birisidir" diye konuştu. Programda, Boğazlıyan Müftülüğü’nce düzenlenen "Çanakkale Şehitlerine" adlı şiiri ezbere okuma yarışmasında, dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Konferansa Kaymakam Ahmet Dilsiz, İlçe Müftüsü Mehmet Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Yıldız, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: