Boks İl Seçmeleri Başladı

Malatya Boks İl Temsilciliği tarafından Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'na katılacak sporcuların belirlenmesi amacıyla...

Malatya Boks İl Temsilciliği tarafından Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Boks Şampiyonası'na katılacak sporcuların belirlenmesi amacıyla gerçekleştirilen ve iki gün sürecek olan boks il seçmeleri başladı.

Turgut Özal Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen il seçmelerine 100’ün üzerinde sporcu katılırken, kilolarında birinci olan sporcuların Erzurum’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Boks Şampiyonası’nda Malatya’yı temsil edecekleri kaydedildi. Konuyla ilgili bilgiler veren Boks Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Uğur, “Boks İl Temsilciliğimizin 2012 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası müsabakaları başladı. Burada kilolarında birinci olan sporcularımız 26 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Erzurum’da yapılacak olan Türkiye Ferdi Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası'na katılacak” dedi.

Reklam
Reklam

Uğur, boks sporunun Malatya’da iyi bir ivme kazandığına dikkat çekerek, “Bu sene geçen yıla göre seçmelere daha fazla talep var. Malatya’da boks sporu adına umut verici gelişmeler oluyor. İnşallah bu devam eder” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: