Boks Milli Takım Antrenöründen Asimder’e Ziyaret

Türkiye Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü Çetin Güneş, beraberinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Baklanlığı'nda görevli...

Türkiye Boks Federasyonu Milli Takım Antrenörü Çetin Güneş, beraberinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Baklanlığı'nda görevli uzman Ferdi Gürel ile birlikte Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği'ni (ASİMDER) ziyaret etti.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Gülbey, ziyarette duydukları memnuniyet dile getirerek, dünya çapında yürüttükleri çalışmalarla sözde Ermeni soykırımı iddialarının haksızlığını ortaya koymaya çalıştıklarını ifade etti.

Ziyaretteki konuşmasında Milli Takım Antrenörü Çetin Güneş ise, “Derneğin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ermeni diasporasının uluslararası arenada ülkemize karşı yürüttükleri yalan politikalara ve asılsız iddialara karşı sizin gibi sivil toplum kuruluşlarına çok görev düşmektedir. Bu anlamdaki yürüttüğünüz çalışımlarınız takdire değerdir” dedi.

Reklam
Reklam

Dernek faaliyetlerinin gönül işi ve büyük özveri isteyen işler olduğuna dikkat çeken Ferdi Gürel ise, “Ermeni çetelerinin bu bölgede; Van, Erzurum, Iğdır, Kars ve Ardahan illerinde çok büyük katliamlar yaptığı bilinmektedir. Burada yapılan katliamlarda Türk, Kürt, Terekeme, her ırktan insanlarımız katledilmiş olup, dedesi ve babasından duyduğu acı bir hadisesi vardır. Bunun için bu tür derneklerin faaliyetlerini siyasi düşüncesi ne olursa olsun, her kişinin destek vermesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından ASİMDER Başkanı Gülbey, Milli Antrenör Güneş ve Gürel’e dernek flaması ve Türkiye-Azerbaycan’ın masa bayrağını hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: