Boksörler Kars’dan Madalya İle Döndü

Kars’da yapılan Üst minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörleri, bir...

Kars’da yapılan Üst minikler Türkiye Boks Şampiyonasında Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörleri, bir Türkiye birinciliği ve iki de Türkiye üçüncülüğü elde ettiler.

Boks Federasyonu’nun 2012 yılı faaliyet programı içerisinde Kars’da gerçekleştirilen Üst Minikler Türkiye Boks Şampiyonası’nda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü boksörlerinden 50 kilogramda Seyit Kutup Onan, Türkiye birinciliğini kazandı.

Şampiyonada Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü boksörlerinden 48 kilogramda Ufukcan Gök ve 54 kilogramda Yunus Soner ise Türkiye 3. lüğünü elde etti.

Reklam
Reklam

Kars’da başarıya imza atan Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor kulübü boksörleri, Boks Federasyonu tarafından 10 Ekim’de Rusya Federasyonu’nun Anapa kentinde gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası öncesinde boks milli takım kampına davet edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: