Boksörlerden Başkan Bulutlar'a ziyaret

Palandöken Belediyesi Boks Takımı sporcuları, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret ederek Türkiye şampiyonluğu sözü verdiler.Erzurum...

Palandöken Belediyesi Boks Takımı sporcuları, Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret ederek Türkiye şampiyonluğu sözü verdiler.
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Boks İl Temsilciliği tarafından geçtiğimiz hafta düzenlenen Minik Erkekler Boks İl Birinciliği Müsabakalarında başarılıolan sporcular Başkan Bulutlar'ı makamında ziyaret etti.
Boks takımı sporcuları Türkiye şampiyonasında Erzurum’u temsil edecekler. Palandöken Belediyesi Spor Kulübü'nün elde ettiği başarılardan dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, şöyle konuştu:
"Belediyemizin bünyesinde bulunan kulübümüz artık adından sıkça söz ettirmeye başladı. Bu da olumlu bir gelişme. Spora ve sporcuya her zaman destek vereceğimizi söylemiştik. Desteklerimizin meyve vermeye başladığını görmek sevindirici."
Kulüp sporcuları da Erzincan'da önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan Türkiye Şampiyanası'nda Erzurum'da altın madalya getirme sözü verdi. Müsabakalarda 12 spor kulübünden 26 sporcu il birinciliği müsabakalarında 19 siklette ringlere çıkmıştı. 11-12 yaş grubundaki sporcularımızdan 32,5 kiloda Ahmet Otçu, 40 kiloda Umutcan Bingöl, 48 kiloda Semih Sarı ve 41,5 Ahmetcan Bingöl birinci olurken 34 kiloda Doğukan Ketenci ikincilik elde etme başarısı göstererek seçmeleri kazanarak Erzurum'u 12-19 Temmuz tarihinde Erzincan da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası'nda temsil edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz