Boks’ta Yetenek Avı Devam Ediyor

"Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter ki Keşfedilsin" projesi Yeni Turan İlkokulunda. Gençlik ve Spor Bakanlığı,...

"Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter ki Keşfedilsin" projesi Yeni Turan İlkokulunda. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü, Boks Federasyonu Başkanlığı ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün destek verdiği, 2020 Olimpiyat Oyunları'na sporcu yetiştirmek için hazırlanan, ''Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter ki Keşfedilsin'' projesi yeni yeteneklerini aramaya devam ediyor.

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu tarafından uygulamaya koyulan projede ilk olarak Evliya Çelebi Orta Okulu öğrencileri arasından yetenek seçimi yapılmıştı. Proje kapsamında yeni okul olarak seçilen Altındağ İskitler bölgesindeki Yeni Turan İlkokulu'nda 30 Nisan Salı günü saat 10.00 – 13.00 arası İlkokulda proje için ön kayıt çalışması yapılacak.

Reklam
Reklam

Çeşitli hediyelerinde dağıtılacağı ön kayıttan sonra yetenek taraması ve deneme antrenmanlarından da başarı ile geçen çocuklar Fenerbahçe Ankara Boks Okulunda ücretsiz Boks Eğitimi almaya başlayacaklar. Proje kapsamında boksa başlayan çocuklar 2020 Olimpiyat Oyunlarına kadar bütün spor malzemesi ihtiyaçları karşılanacak ve içlerinden başarılı olanlar başarı oranlarına göre maaşa bağlanacak.

PROJE’YE İLK SPONSOR DEMİRSOY KUNDURA

Fenerbahçe Ankara Boks Okulu sporcularına spor ayakkabısını 7 yıldır ücretsiz dağıtan Demirsoy Kundura proje ile boksa başlayan çocuklara proje boyunca spor ayakkabılarını vermeyi taahhüt etti.

Boks Federasyonu Asbaşkanı ve Fenerbahçe Spor Kulübü Boks Şube Kaptanı Mert Öztemel projenin büyümesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fenerbahçe olarak başta başkanımız Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerimiz tıpkı Gençlik Ve Spor Bakanlığı gibi 2020 Olimpiyat Oyunları'nı çok önemsiyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Bu amaç doğrultusunda 2013 yılının ocak ayında Gençlik Ve Spor Bakanlığı'nın da destekleri ile başlattığımız 'Her Çocuk Bir Yetenektir, Yeter ki Keşfedilsin' projesini kademeli olarak daha çok yeteneğe ulaşmak için büyütüyoruz. İkinci okul olarak projeye dahil ettiğimiz Yeni Turan İlk Okulu Müdürü projemize tam destek verdi kendilerine teşekkür ediyorum.

Reklam
Reklam

Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gerekli izinleri aldık. 30 Nisan Salı günü start vereceğiz. Projemizin başında Fenerbahçe’mizin 1994 yılı Gençler Dünya Boks Şampiyonu Mustafa Genç ve milli takım antrenörlerimiz Levent Yıldırım ve Handan İçyar var. Projemize desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığına, Boks Federasyonu Başkanımıza, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Evliya Çelebi Ortaokulu ve Yeni Turan İlkokulu müdürlerine çok teşekkür ederim.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: