Bolat İçin Arkadaşları Gıyabi Cenaze Namazı Kıldı

Sakarya’da denetim amacıyla gittiği yerel gazetede, gazetenin sahibi tarafından tabancayla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede...

Sakarya’da denetim amacıyla gittiği yerel gazetede, gazetenin sahibi tarafından tabancayla vurulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Denetim amacıyla Sakarya’da yayınlanan Anadolu Gazetesi’ne giden Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, kurum çalışanları Ökkeş Buğra Atılgan, Devrim Ersen Özergin ve Yeni Sakarya Gazetesi’nde temsilci olarak alınan Mustafa Süke, gazetenin imtiyaz sahibi Adnan Uyumaz tarafından silahlı saldırıya uğramıştı. Devrim Ersen Özergin olayın meydana geldiği gün Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan Basın İlan Kurumu Sakarya Şube Müdürü Recep Bolat, olaydan 13 gün sonra tedaviye alındığı Çamlıca’da bulunan Özel Alman Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Recep Bolat’ın cenazesi Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde toprağa verilirken, cenazeye katılamayan yakın dostları ile çalışma arkadaşları Cerrahpaşa Camii’nde buluştu. Bolat için ikindi namazının ardından gıyabi cenaze namazı kılındı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: