Bölcek Kız Kur'an Kursu'nda İftar

Kütahya'da, Bölcek Mahallesi Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Ramazan ayı sebebiyle camilerde...

Kütahya'da, Bölcek Mahallesi Cami ve Kur'an Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği, Ramazan ayı sebebiyle camilerde vaaz ve irşat programı icra eden öğrencilere iftar yemeği verdi.

Bölcek Kız Kur'an Kursu'nda gerçekleştirilen iftara Dernek Başkanı İbrahim Ay, Dernek üyesi Yaşar Bayrak, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Yardımcısı Mehmet Akçay, Müftülük Din Hizmetleri ve Eğitim Şefi Osman Uçar, Bölge Yatılı Kur'an Kursu Yönetisi Turhan Bayatlı, Akşemsettin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerinden Alaaddin Özkanat ve Bölcek Kız Kur'an Kursu'nun öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Reklam
Reklam

İftar sonrası bir açıklama yapan Dernek Başkanı İbrahim Ay, "Bilindiği gibi, Ramazan ayı sebebiyle Kur'an Kursu'nda okuyan öğrencilerimiz camilerde vaaz ve irşat hizmetinde bulunuyorlar. Dernek olarak öğrenci ve öğretmenlerimize iftar yemeği ikram etmenin sevincini yaşadık" dedi.

Bu arada, vaaz ve irşat çalışması yapan öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz