Bölge Hastanesinin Çevre Yol Düzenlemesi Yapılıyor

TOKİ tarafından yapılan 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesi’nin doğusu ve kuzeyinde kalan 628-2 ve 1855...

TOKİ tarafından yapılan 400 yataklı Nazilli Devlet Hastanesi’nin doğusu ve kuzeyinde kalan 628-2 ve 1855 sokakların yolları Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapıldı.

400 yataklı bölge hastanesinin alt yapı çalışmalarını tamamlayan Nazilli Belediyesi şimdi de çevre düzenleme çalışmalarını hızla sürdürüyor. Temmuz ayı içerisinde faaliyete geçeceği belirtilen hastanenin arka kısmında kalan 1855 sokağın doğulu batılı 250 metre uzunluk 15 metre genişliğindeki ve hastanenin 628-2 sokağında güneyli-kuzeyli, 280 metre uzunluk, 10 metre genişliğindeki yolları Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı. Yolların alt yapı çalışmaları olan kanalizasyon ve yağmurlama şebekelerinin döşenmesinden hemen sonra dolgusu yapılarak bordürleri ve beton parke taşı döşeme işlemleri gerçekleştirildi. 628-2 sokakta 2 bin 500 metre karelik beton parke taşı kaplaması yapılırken 1855 sokak 2 bin 100 metrekarelik beton parke taşı ile kaplandı.

Reklam
Reklam

Çalışmaları yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Bölge hastanesinin alt yapı ve çevre düzenleme çalışmalarını en ince ayrıntısına kadar en iyi şekilde yapıldığını belirtti. Alıcık; “Nazilli Belediyesi olarak üzerine düşen görevlerimizi titizlikle yerine getiriyoruz. Alt yapı çalışması bizim için çok önem arz ediyordu, sorunsuz olarak son haline getirdik. Şimdi hastanenin çevre düzenleme çalışmalarını yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde Nazilli’nin en yoğun ve hareketli yerlerinden olacak olan hastane çevresinde yolların yapım çalışmalarını da tamamladık. Ufak tefek cep park oturma gurupları gibi detaylar kaldı. Onları da önümüzdeki günlerde tamamlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: