Bölge Müdürleri Nevşehir Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

Orman ve Su İşleri 8. Konya Bölge Müdürü Ahmet Duran ve Kayseri Orman Bölge Müdürü...

Orman ve Su İşleri 8. Konya Bölge Müdürü Ahmet Duran ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Valiliğince gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurul toplantısına katılmak üzere Nevşehir'e gelen Orman ve Su İşleri 8. Konya Bölge Müdürü Ahmet Duran ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara,toplantının bitiminden sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'i makamında ziyaret ettiler.

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orman ve Su İşleri 8. Konya Bölge Müdürü Ahmet Duran ve Kayseri Orman Bölge Müdürü Ahmet Kara'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Samimi bir ortamda geçen ziyarette,Nevşehir'de her iki kurumun yapacağı çalışmalarla ilgili olarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: