Bölge polis okulu komiserleri Erzurum PMYO'da eğitildi

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Atatürk Üniversitesi işbirliği ile Sınıf Komiserliği kursu düzenlendi....

Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) ve Atatürk Üniversitesi işbirliği ile Sınıf Komiserliği kursu düzenlendi. Kurs ile öğrencilerle doğrudan iletişim kuran sınıf komiserlerinin gelişimini sağlamak ve bu bağlamda Polis Meslek Yüksekokulları’nda sağlanılan eğitim hizmet kalitesinin yükseltilmesinin hedeflendiği açıklandı.
Erzurum’da Erzincan ve Bayburt PMYO’dan komiserlerin katılımıyla 26–30 Eylül arasında Sınıf Komiserliği kursu gerçekleştirildi. Kursa toplam 12 komiser yardımcısı katılırken, eğitmenlerce kursiyerlere Sınıf Komiserliği Formasyonu (Genel Değerlendirme), Topluluk Önünde Konuşma, İletişim ve Dil Kalıpları, Mesleki Rehberlik ve Danışmanlık, Değişim ve Öğrenme, Stres Yönetimi Problem Çözme Teknikleri, Öğrenci Psikolojisi ve Zaman Yönetimi dersleri verildi. Kurs sonunda Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu Brifing Salonu'nda sertifika töreni düzenlendi.
Kursiyerlerin sertifikaları Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahrettin Korkmaz tarafından verildi. Törende eğitmenleri katkıları sebebiyle 'Teşekkür Belgesi' ile ödüllendiren Erzurum PMYO Müdürü Numan Kurtulmuş, kursun düzenlenmesine Atatürk Üniversitesi olarak verilen destek ve işbirliği için Rektör Yardımcısı Prof Dr. Fahrettin Korkmaz’a da teşekkür belgesi verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz