Bölgede Sadece İznik Yapabildi

Bursa bölgesi içinde sadece İznik normal eğitime başladı. İznik İlçe Milli Eğitim Mustafa Öztürkçü “ İznik’te

Bursa bölgesi içinde sadece İznik normal eğitime başladı. İznik İlçe Milli Eğitim Mustafa Öztürkçü “ İznik’te Boyalıca beldesi hariç ilçe merkezindeki tüm okullarda normal eğitime geçildi. Bursa bölgesinde normal eğitime geçen tek yer İznik’tir.” dedi.

“Ayrı Bir Anaokuluna İhtiyacımız Var”

İznik İlçe Milli Eğitim Mustafa Öztürkçü “ ilçemiz genelinde 16 ilkokul, 14 ortaokul, 5 lise, 8 8 özel öğretim kurumu, 2 özel eğitim kurumu, toplamda 25 ilk ve ortaokul müdürü bulunmaktadır. İlçe genelinde toplam 480 öğretmen mevcut olup 64 ücretli olarak görev yapmaktadır. İlçe genelinde 7500 öğrenci bulunmakta olup, taşıma kapsamında ilk ve ortaokullarda 710, liselerde ise 950 toplamda ise 1660 öğrencimiz taşıma kapsamında eğitime devam etmektedir. Şu an itibari ile Boyalıca beldesi hariç bütün okullarımız normal öğretim şekliyle eğitim vermektedir. Okullar bünyesinde anasınıflarımız mevcut olup toplam 450 öğrencimiz bulunmaktadır. Okullaşma oranı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.” Dedi. Öztürkçü İznik’e ayrı bir Anaokulu binasının ihtiyacı olduğunu belirtip “ İznik’e anaokulu şart “ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: