Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması Yapıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bölgelerarası 17. Atletizm Kros Yarışması yapıldı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Antalya Bölge Müdürü Ahmet Sütçü, Duacı Kamp Merkezi'nde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, öğrenciler arasındaki birlikteliği artırmak amacıyla böyle bir organizasyon düzenlediklerini kaydetti. Yarışmalarda hangi bölgenin birinci olacağından çok, birlikteliğin ve kardeşliğin önemli olduğunu vurgulayan Sütçü, öğrencilere başarı diledi. Gençlere inandıklarını ve kurum olarak en iyi hizmeti götürmek için çalıştıklarını anlatan Sütçü, "En iyi olmak için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Çünkü gençlik, toplumun sürekliliği için hayat kaynağıdır" dedi.

Reklam
Reklam

Yarışmaya Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 14 bölge müdürlüğünden 104 sporcu katıldı. Kızların bin 500 metre, erkeklerin ise 3 bin metre koştuğu yarışta kızlarda Denizli takımı birinci, Gaziantep takımı ikinci, Erzurum takımı üçüncü oldu. Erkeklerde ise birinciliği Zonguldak, ikinciliği Samsun, üçüncülüğü Kayseri takımı elde etti.

Ferdi müsabakalarda ise kızlarda Denizli'den Selime Şaşar birinci, Gaziantep'ten Aynur Ayhan ikinci, Denizli'den Bahar Öztürk üçüncü oldu. Erkeklerde birinciliği Erzurum'dan Abdul Cebar Şimegu, ikinciliği Antalya'dan Ercan Karaca, üçüncülüğü Erzurum'dan Şaban Namlıoğlu kazandı.

Yarışların sonunda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupa verildi.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz