”Bölgesel Ağrı” toplantısına F.Ü'de yapıldı

“Bölgesel Ağrı”,“Bel Ağrıları” konulu toplantı, Fırat Üniversitesinde yapıldı.

Konu ile ilgili bir değerlendirme yapan Fırat Üniversitesi Hastanesi Algoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Selami Ateş Önal, Argoloji çalışmaları ile ilgili 4-5 Mayıs’ta Fırat Üniversitesi Hastanesi’nde bir toplantı gerçekleştirdiklerini belirterek, Türk Algoloji Derneği tarafından düzenlenen bu toplantının ikincisinin Elazığ Fırat Üniversitesi’nde yapıldığını söyledi.

Prof. Dr. Önal, “Bu toplantı eğitim çalışmaları altında bölgesel bir toplantı oldu. Bu toplantılar Türk Algoloji Derneği tarafından 2 senede bir ulusal anlamda yapılıyor. İlk toplantı Ege Üniversitesi’nde, ikincisi ise Fırat Üniversitesi’nde yapıldı. Bu çalışmaya hastanemizdeki diğer bölümlerde bulunan öğretim üyelerini de kattık. Toplantının konusu “bel ağrıları” üzerine oldu. Bu çalışmalarımızı öncelikle teorik bazda değerlendirdik. Tüm gün slaytlar eşliğinde konuşmacılar kendi açılarından bel ağrısını değerlendirdiler.

Reklam
Reklam

Bunların içerisinde anatomi uzmanları ve diğer branşlardan arkadaşlar da vardı. Toplantımız interaktif oldu. Sorular tartışmalar gayet serbest bir ortamda yapıldı ve çok da faydalı oldu. Toplantıya Besni Devlet Hastanesi’nden, Fethiye Devlet Hastanesi’nden, Acı Badem Maslaktan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen arkadaşlarımız oldu. Çok faydalı bir toplantı gerçekleştirdik. Bu konuda bizlere her türlü desteği sağlayan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’a, Başhekim Prof. Dr. Said Berilgen’e ve tüm yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.

Muhabir : A.AKIN

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz