Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) gelecek sezon Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesi Spor'dan sonra Kütahya'yı temsil edecek 3'üncü takımın belirlenmesi amacıyla 28

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) gelecek sezon Kütahyaspor ve Dumlupınar Üniversitesi Spor'dan sonra Kütahya'yı temsil edecek 3'üncü takımın belirlenmesi amacıyla 28 Nisan'da baraj karşılaşması oynanacak.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (ASKF) yapılan yazılı açıklamaya göre, 2011-2012 sezonunda Süper Lig ve BAL maçlarının tamamlanmasından sonra BAL'da Kütahya takımları arasında grubu ikinci sırada bitiren Gaybiefendispor ile Süper Lig'i ikinci bitiren Akıncılarspor baraj maçı yapacak.

Kazanan takımın gelecek sezon BAL'da mücadele edeceği karşılaşma, 28 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'ten itibaren Dumlupınar Stadı'nda gerçekleştirilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: