Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, teknik direktör Mahmut Işıktaş ile...

Bölgesel Amatör Ligi'nde (BAL) mücadele edecek olan Diyarbakır Kayapınar Belediyespor, teknik direktör Mahmut Işıktaş ile anlaşmaya vardı.

Kayapınar Belediyespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, futbol takımını çalıştıracak hocanın belirlenmesi için yönetimin, birçok teknik adamla yapılan görüşme sonucunda Mahmut Işıktaş ile anlaşmaya vardığı ifade edildi. Işıktaş’ın yardımcılığına da Hasan Kılıç getirildi. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, “Kulübün yeni yönetimle birlikte öz gücüne dayılı ve bu anlamda başta bu kentin geçlerine öncelik verilecek bir politika benimsenmiştir. Daha önce birçok alanda spor kulübüne büyük katkıları olan hocalarımızla anlaşma sağlanmıştır” denildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada oluşturulan komisyonun önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarına başlayacağı ve bu anlamda yapılan tüm girişimlerin kamuoyuyla paylaşılacağı kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: