Bölgesel Amatör Lig

Bitlis Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden takımı Tatvan Gençler birliği spor kulübü kendi evinde...

Bitlis Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden takımı Tatvan Gençler birliği spor kulübü kendi evinde konuk ettiği rakibi Diyarbakır Kayapınar Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu.

Adilcevaz Şehir Stadı’nda 13.30’da oynan maçta her iki takım oyuncuları galibiyet için ter dökerken, maçın ilk yarısında golü bulan Diyarbakır Kayapınar Belediye Spor ligin ikinci haftasında oynanan maçtan galip ayrıldı.

Taraftarların davul, zurna ve tezahüratlarla destek verdiği maç dostluk havasında geçti.

Maçtan sonra konuşan Tatvan Gençler birliği spor kulübü Muhsin Obalı, Takımın yeni kurulduğunu zamanla daha iyi olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Diyarbakır Kayapınar Belediye Spor maçında eksikliklerini belirlediklerini bundan sonraki maçlara daha iyi hazırlanacaklarını kaydeden Başkan Obalı, ligdeki tek hedeflerinin 3. Lige çıkmak olduğunu, bunun için takım halinde ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Maçın dostluk havasında geçmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Obalı, maçtan galip ayrılan Diyarbakır Kayapınar Belediye Sporu tebrik ettiğini belirterek şöyle konuştu:

“Bu maçta eksikliklerimizi daha iyi gördük. Bu maçtan aldığımız notlarımızla takımı diğer maçlara daha iyi hazırlayacağız. Takımımız yeni kurulduğu için eksikliklerimiz olması son derece normal. Önemli olan bu eksiklikleri en kısa sürede gidermek ve takım halinde mücadele ederek galibiyet serisi yakalamaktır. Bunun içinde takımımıza ve teknik heyetimize güvenimiz sonsuzdur. İnşallah bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Maçtan galip ayrılan Diyarbakır Kayapınar Belediye Sporu da tebrik ediyorum.”

Adilcevaz Şehir Stadyumunda oynanan maçı Bitlis Vali Yardımcısı Süleyman Çelebi, Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Ahlat Kaymakamı Osman Dölek, Kulüp Başkanları ve seyirciler izledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: