Bölgesel Amatör Lig

Bitlis’i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençler Birliği Spor ligin...

Bitlis’i Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil eden tek takım olan Tatvan Gençler Birliği Spor ligin 20. haftasında kendi evinde konuk ettiği Bingöl’ün BAL ligi takımı Gençmurat Sporu 4-2 yendi.

Tatvan Şehir Stadı’nda 12.30’da oynan maçı Kahramanmaraş bölgesi hakemlerinden Abdulkerim Saltuk Buğrahan Koca yönetti. İlk yarısı çekişmeli geçen karşılaşmanın ilk yarısı Gençmurat Sporun 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci yarısı ise kıran kırana geçen 90 dakikanın ardından Tatvan Gençlerbirliği Spor’un 4-2’lik üstünlüğüyle sona erdi.

Reklam
Reklam

Çok sayıda taraftarın izlediği maçtan galip ayrılan Tatvan Gençlerbirliği puanını 27’ye çıkararak 7. sıradaki yerini korudu. Gençmurat Spor ise 8 puanla ligin son sırasında kaldı.

Tatvan Gençlerbirliği Spor ligin 21. haftasında ise 17 Mart 2013 günü saat 12.30’da 38 puanla ilin 3. sırasında bulunan Bismil Belediye Sporla deplasmanda karşılaşacak.

Dostluk havasında geçen maçı Tatvan Kaymakamı Murat Erkan ve Tatvan Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Mazlum Koca’da ve çok sayıda taraftar izledi. Maçın ardından Tatvan Kaymakamı Murat Erkan her iki takım oyuncularını tebrik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: