Bölgesel Amatör lig -Kumluca Belediyespor: 3 - Isparta İl Özel İdarespor: 0

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kumluca Belediyespor, ligin son maçında kendi sahasında Isparta İl Özel İdarespor'u 3-0 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kumluca Belediyespor, ligin son maçında kendi sahasında Isparta İl Özel İdarespor'u 3-0 mağlup etti.

Kumluca Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı İstanbul bölgesinden Erkan Doğan, Mesut Çelik ve Nebahat Maktur hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma, konuk Isparta İl Özel İdarespor'un vuruşuyla başladı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren her iki takım da kontrollü bir futbol ortaya koydu. 25. dakikada gelişen atakta, Kumluca Belediyespor'dan Aysan topu kafayla arkaya aşırdı, iyi takip eden Serkan düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

Reklam
Reklam

İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikinci yarısına Kumluca Belediyespor biraz daha üstün başladı. 49. dakikada ceza alanı önünde Kumluca Belediyespor'dan, topla buluşan Ali Akkuş aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üzerinden aşırtarak topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu.

  1. dakikada Isparta İl Özel İdarespor'dan Kamil ceza alanı içinde Kumluca Belediyespor'dan Alican'ı düşürünce Kumluca Belediyespor penaltı vuruşu kazandı. Penaltı atışını kullanan Kumluca Belediyespor'dan Kadir, topu dışarı vurarak gole çeviremedi.

  2. dakikada Kumluca Belediyespor'dan Ali Baştürk, kazandığı topla rakibini geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu ağlara göndererek, skoru 3-0 yaptı.

    Maçta başka gol olmayınca Kumluca Belediyespor ligin son maçında kendi evinde galibiyetle tamamlayarak haftayı 3 puanla kapattı.

    Maçta Kumluca Belediyespor'dan Serkan, Isparta İl Özel İdarespor'dan Çağrı sarı kart gören oyuncular oldular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: