Bölgesel Amatör Lig’de Derbi Heyecanı

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Aydın takımları Didim Belediyespor ile Çine Madranspor Didim Atatürk Stadı’nda...

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta Aydın takımları Didim Belediyespor ile Çine Madranspor Didim Atatürk Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma, yarın 13.30’da başlayacak.

Hafta içinde Aydınlı teknik direktör Göksel Özdemir ile anlaşan Çine Madranspor, geçtiğimiz hafta İscehisarspor karşısında aldığı 4-1’lik galibiyeti Didim Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle perçinlemek istiyor. Göksel Özdemir yaptığı açıklamada, Çine Madranspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı İscehisarspor karşılaşmasını izlediğini belirterek, ilk amaçlarının Aydın takımlarının en üstünde olmak olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Statü gereği ilk olarak Didim Belediyespor’un üstüne çıkmayı amaçladıklarını ifade eden Özdemir, “Aydın’ı BAL’da üç takım temsil ediyor. İlk olarak bu üç takımın tepesinde yer almak istiyoruz. Devre arasına kadar bu konuma gelmek, daha sonrasında ise zirveye oynamayı amaçlıyoruz”dedi.

Çine Madranspor’un kaliteli bir kadrosu olduğunu belirten Özdemir, “Didim’e kazanmak için gideceğiz. Didim maçı bizim için büyük önem taşıyor” şeklinde konuştu.

Aydın’ı temsil eden bir diğer takım Sökespor ise, grup lideri İzmir İl Özel İdaresi’ni ağırlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: