Bölgesel Amatör Ligi

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup'ta Salihli Belediyespor, Sökespor'u 3-1 mağlup etti.

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup'ta Salihli Belediyespor, Sökespor'u 3-1 mağlup etti.

Ramiz Turan Stadı'nda oynanan ve CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz ile Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'ın da izlediği müsabakada, Salihli Belediyespor, 7. dakikada Şerif Ali'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Konuk ekibin 18. dakikada Mahmut ile beraberliği yakaladığı müsabakada, Salihli Belediyespor, 41. dakikada Serhat'ın golüyle bir kez daha öne geçti: 2-1.

Ev sahibi takım ilk yarısını 2-1 önde tamamladığı müsabakada, 71. dakikada Serhat'ın attığı golle müsabakayı 3-1 galip tamamladı.

Reklam
Reklam

Salihli Belediyespor Teknik direktörü Hasip Ertürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, şampiyonluk yarışına ortak oldukları için mutlu olduğunu belirterek, oyuncularını tebrik etti.

Muhabir: Çetin Karabıyık / Ali Korkmaz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz