"Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri"

Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri'nin 25 Haziran Pazartesi günü Adana'da düzenleneceği bildirildi.

Bölgesel Futbol Antrenör Gelişim Semineri'nin 25 Haziran Pazartesi günü Adana'da düzenleneceği bildirildi.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Osmaniye Sorumlusu Sinan Anıl, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seminere antrenörlerin katılımının zorunluğu olduğunu, katılmayanların yeni sezonda antrenörlük sözleşmesi imzalayamayacağını söyledi.

Seminerin Türkiye Futbol Federasyonu ve TÜFAD işbirliğiyle 2 yılda bir düzenlendiğini ifade eden Anıl, "Seminere Teknik Direktör lisanslı çalıştırıcıların dışında kalan antrenörlerin katılım zorunluluğu var. Türkiye Futbol Federasyonu, mazeretsiz olarak seminere katılmayan antrenörlere iki yıl süre ile çalışma izni vermeyecek. Seminere katılım ücreti 150 TL. Antrenörlerin Pazartesi günü 08.30'da Seyhan Oteli Seminer salonunda hazır bulunulması gerekiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anıl, Osmaniye'de TÜFAD'a üye, 50 antrenörün olduğunu belirtti.

Muhabir: Ümit Kahrıman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: