Bölgesel Lig Bayanlar Voleybol’da İzzet Öksüzkayaspor finalde

Kayseri’de 23-24 ve 25 Ocak 2019 tarihlerinde oynanan Bölgesel Bayanlar Voleybol Liginde İzzet Öksüzkayaspor adını finale yazdıran takım oldu.İzzet Öksüzkayaspor, Demir Karamancıspor ve Gençlik Hizmetleri Etkinlikleri Spor’un katıldığı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi maçları 3 gün Atatürk Spor Salonunda oynandı.

Kayseri’de 23-24 ve 25 Ocak 2019 tarihlerinde oynanan Bölgesel Bayanlar Voleybol Liginde İzzet Öksüzkayaspor adını finale yazdıran takım oldu.
İzzet Öksüzkayaspor, Demir Karamancıspor ve Gençlik Hizmetleri Etkinlikleri Spor’un katıldığı Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi maçları 3 gün Atatürk Spor Salonunda oynandı. Rakiplerini tek tek geçerek adını finale yazdıran İzzet Öksüzkayaspor 14-17 Şubat 2019 tarihinde yeri daha sonra açıklanacak olan final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. İzzet Öksüzkayaspor final grubunda başarılı olması halinde adını 2.Lige yazdıracak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz