Bolton'da fatura Sammy Lee'ye kesildi!

İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Bolton Wanderers, teknik direktör Sammy Lee'yle yollarını ayırdı.Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers, henüz göreve getireli 6 ay bile olmadan teknik direktörü Sammy Lee'yi takımdan uzaklaştırdı.

Bolton Wanderers Kulübü Başkanı Phil Gartside, kulübün resmi internet sitesine yaptığı açıklamayla kararı doğrularken, her iki taraf açısından da zor bir karar olduğunu ve Sammy Lee'nin kulübün geçmişinde önemli bir rol oynadığını söyledi.

İngiltere Milli Takımı ve Liverpool'un eski oyuncularından olan Sammy Lee, Bolton'da yardımcı antrenörken, Sam Allardyce'ın Newcastle United'a gitmesiyle bir anda kendisini Bolton'ın çalıştırıcısı olarak bulmuştu.

Reklam
Reklam

Eski Fenerbahçli Nicolas Anelka'nın da formasını giydiği Bolton Wanderers, Sammy Lee yönetiminde sezona kötü bir başlangıç yapmış ve oynadığı 9 maç sonunda 5 puanla sondan ikinci sırada kendine yer bulmuştu.

Bu arada, Bolton Wanderers'ta, Sammy Lee'nin yanı sıra genel menajer Frank McParland'ın da görevine son verildiği bildirildi.