Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Davarcıoğlu, Girne Belediyesi'ni ziyaret etti

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile...

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ile birlikte, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne giderek Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın’ı ziyaret etti.
Emine Davarcıoğlu, eğitim amaçlı bir takım incelemelerde bulunmak için Girne’ye gittiğini söyledi. Ziyaretiyle ilgili bilgiler veren Davarcıoğlu, şunları kaydetti: “Girne Belediyesi ziyaretimizde Belediye Başkanı Sümer Aygın’a Bolu’nun tarihi ve doğal güzellikleri, Bolu Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler hakkında bilgiler vererek kendisini Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz adına ilimize davet ettik. Kendisi de Girne Belediyesi çalışmaları hakkında bizlere bilgiler vererek Girne’ye davet ettiler. Başkan Aygın’a bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyorum.”
Girne Belediye Başkanı Sümer Aygın da ziyaretten memnun kaldığını dile getiren Davarcıoğlu, “Öğrencilik yıllarımda Bolu Dağı'ndan çok geçtim, fakat Bolu’nun içine uğramak kısmet olmadı. İnşallah sizin bizi ziyaret ettiğiniz gibi bizlerde bir gün siz Boluluların misafiri oluruz. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a buradan selamlarımı gönderiyor, bu günden sonra her türlü kültürel ve sosyal alanda yapacağımız veya yapacağınız faaliyetlerde sonuna kadar destek olacağımı ifade etmek istiyorum. Ziyaretinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz