Bolu Belediye Başkan Yardımcısı’ndan Chp’li Vekile Sert Sözler

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’a söyledi...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan’ın Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan’a söyledi sözlere Ağcan’dan sert yanıt geldi. Başkan Yardımcısı Ağcan, “Cengaver Tanju, bu beyanda da hızını alamamış yargılanmadan Yaşar abisini infaz ettikten sonra sıra başka bir yargısız infaza gelmiş” dedi.

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, “Bir avukat olarak Tanju Özcan’ın 3 kuruşluk oy için verdiği şu ifadeye bak. Allah aşkına, 'Başkanın sağ kolu olan bir Başkan Yardımcısı var. İhsan Ağcan. Dışarıdan geldi. Bolu'da yaşayan on binlerce yurttaşımız varken bu işi yapabilecek başka insan yokmuş gibi İhsan Ağcan diye birini getirdi’ Ya Allah aşkına hani bir laf vardır. Dinime küfreden bari Müslüman olsa. Ya siz Rıza Elibol’u ne çabuk unuttunuz, Allah rahmet eylesin. Rıza Elibol'u hani İzmit'ten getirdiğiniz prens Rıza'yı ne çabuk unuttunuz. Eniştenin Belediye Başkanı seninde belediyenin iki numarası olduğun dönemde, belediyeyi Rıza Elibol yönetirdi. Ölünün arkasından konuşmak hoş değil fakat vesile oldun Tanju. Günahı varsa artık sana yazılır. Kendisine Eskop'tan ev kiralanmış ve Bolu ayağa kalkmıştı. Ne çabuk unuttunuz ya. Yoksa erken bunama mı başladı? Yoksa ona buna çamur atmaktan kafan mı döndü?” dedi.

Reklam
Reklam

İhsan Ağcan sözlerine şöyle devam etti;

“Senin niyetin üzüm yemek değil ki be Tanju, bağcıyı dövmek. En yakınını, eniştesini, kendisini yoktan var eden eniştesini bir kaşık suda destursuzca 3 kuruşluk siyasi ikbal için boğmaya çalışan merhametsiz Tanju'dan daha fazlasını beklemek safdillik olur.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz