Bolu Belediye Başkanı Gezi Parkı Olaylarını Değerlendirdi

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gezi Parkı olayları için, “Seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek...

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Gezi Parkı olayları için, “Seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Türkiye'nin muhalefet sorunu var” dedi.

Park Kafe’de basın mensuplarıyla bir araya gelen Alaaddin Yılmaz, son günlerde yaşanan Gezi Parkı eylemleri ve bu eylemlerin Bolu’ya yansımaları ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Başkan Yılmaz, “İnsanları birbirine düşürmek için uğraştılar. 10-15 gün sonra iyi niyetle masum isteklerde bulunanlar ve bu işi provoke eden zavallı yapılar ortaya çıktı. Seçimde mücadele edemeyenler ülkeyi kaosa sürüklemek istiyorlar. Türkiye'nin muhalefet sorunu var. Bu sorun ülkeyi kaosa sokuyor” dedi.

Reklam
Reklam

CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'ın Hükümet Meydanı'nda Bolu Belediyesi tarafından yaptırılan Kent Meydanı Projesi ile ilgili sarf ettiği sözleri eleştiren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bolu Belediyesi olarak yaptığımız projelerin tamamı çevre projesidir. Bu şekilde kavranmaz ise çevre anlaşılamaz. Pis su arıtma tesisinin yapım ihalesini iptal etmek için elinden geleni yapanlar çevreci kesilmesinler. O zat her türlü yola başvuran biridir. Bolu'yu zarar ettirmek için belediyeyi mahkeme mahkeme dolaştıran biriyle çevre duyarlılığını konuşmam. Yaptığı Bolu'ya ihanettir. Ben buna rağmen, bu ihanetlere rağmen yolumdan dönmedim ve bugün Büyüksu tertemizdir. En çevreci proje kent meydanı projesi, katlı otoparktır. Yeşil Çatı uygulamasını Kent Meydanı'nın da ki binalara uygulayacağız. Biz bunları yapıyoruz. Kusura bakmasınlar ama Bolu'ya hakaret etmesinler zira hesapları seçimlerde halk tarafından sorulacaktır.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz