Bolu Belediye Başkanı Yılmaz, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, pazar esnafını ziyaret etti.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, pazar esnafını ziyaret etti.

Gölyüzü Mahallesi'nde kurulan pazar yerindeki esnafı ziyaret eden ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, pazar esnafı ve vatandaşlardan gelen istek ve şikayetleri de dinleyerek ilgili birimlere talimat verdi.

Daha güzel Bolu için çalışmalara devam edildiğini dile getiren Yılmaz, son dönemde altyapı ve asfaltlama çalışmalarının hızlandırıldığını ifade etti.

Diğer taraftan, toplumun her kesimine hizmet etmek için büyük çaba içinde olduklarını kaydeden Yılmaz, meslek kollarına yönelik düzenlemelerin devam edeceğini bildirdi.

Reklam
Reklam

Ziyaret esnasında Yılmaz'a Belediye Meclis üyeleri Canan Akbay, Muzaffer Zengin, Murat Balaban ve AK Parti Kadın Kolları temsilcileri eşlik etti.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: