Bolu Belediye Başkanı Yılmaz: "Vatandaşlarımızın Sağlıklı Ve Mutlu Bir Yaşam Sürmesi Için Elimizden Gelen Ne Varsa Yapıyoruz Ve Yapmaya Da Devam Edeceğiz"

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Ak Parti Bolu Kandın Kollarıyla birlikte daha önceden belirlenen 5 aileyi ziyaret etti. Ailelerin sorunlarını dinleyen Yılmaz, ailelere her türlü yardımların yapılacağını sözünü verdi.

Yılmaz, basın mensuplarına Perşembe günleri aile ziyareti yaptıklarını belirterek, "Hastalarımızın ihtiyaçları her ne olursa olsun gücümüz ve imkanlarımız doğrultusunda karışılamaya devam ediyoruz. Bugün iki hastamız bizden tekerlekli sandalye istedi. Bizim onların bu isteklerini hemen yerine getirmek görevimiz. O iki hastamızın tekerlekli sandalye ihtiyacını hemen karşılayacağız. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi için elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: