Bolu Belediyesi Kursiyerlerine Sertifika Verdi

Bolu Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile üç branşta verilen meslek edindirme kursları...

Bolu Belediyesi, İŞKUR ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile üç branşta verilen meslek edindirme kursları sonunda katılımcılara sertifikaları verildi.

Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisi’nde düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ, Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kemal Yaman katıldı. Bahçe bakımı, aşçı yardımcılığı, bilgisayar okuryazarlığı ve ofis programları branşlarında verilen kurslara katılan 150 kişi sertifikalarını düzenlenen programla aldılar. Programda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Bu yuvada bu kursların açılmasını sağlayan başkan yardımcımı ve daire müdürümü kutluyorum. Asıl kutlanması gerekenler ise sizlersiniz. Sizler olmasanız bizlerin burada hiçbir önemi yok. Kurslara katıldınız, beceriler kazandınız. Burayı boş bırakmayın. Burası size aittir. Bu mekânların gece gündüz dolu olmasını istiyorum. Sizlere katkı da bulunabildiysek ne mutlu bize” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaları ardından katılımcılara sertifikaları verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: