Bolu Belediyesi’nden Bin 19 Aileye Erzak Yardımı Yapıldı

Bolu Belediyesi tarafından yardıma muhtaç bin 19 aileye ramazan paketi hediye edilirken, Belediye Başkanı Alaaddin...

Bolu Belediyesi tarafından yardıma muhtaç bin 19 aileye ramazan paketi hediye edilirken, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, “Allah herkesten razı olsun. Yakında hizmete girecek olan internet sitesi yardımlarımızın adresini gösterecek” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Bolu Belediyesi, çaydan şekere, makarnadan sıvı yağa kadar gıda maddelerinin yer aldığı erzak paketlerini ailelere teslim etti. Bolu Belediyesi İmarethane Sosyal Tesisleri’nde yapılan gıda dağıtımına Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Sosyal İşler Müdürü Güler Mert ve ihtiyaç sahibi aileler katıldı. Başkan Yılmaz ilk olarak, geçtiğimiz günlerde Atatürk’ün Bolu’ya gelişi anısına evlendirilen 17 çifte gıda paketlerini verdi. Daha sonra ihtiyaç sahibi ailelere erzakları liste halinde verildi.

Reklam
Reklam

Bolu’da kimseyi aç ve açıkta bırakmayacaklarını söyleyen Başkan Yılmaz, “Burada sosyal bir tesisteyiz. Hayır Çarşısı açıldığı günden beri ihtiyaç sahiplerinin umudu oldu. Zenginlerimiz ya da durumu iyi olan vatandaşlarımızın bizlere desteğiyle biz de ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye çalışıyoruz. Bugün binin üzerinde aileye gıda yardımı yaptık. Alandan da verende de Allah razı olsun. Biz kimsenin aç ve açıkta kalmasını istemiyoruz. Her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olacağız” dedi.

Yeni bir internet sitesinin faaliyete geçeceğini ve yardım yapan kuruluşlara da seslenen Başkan Yılmaz, “Şuan da bir internet sitesi çalışmamız var. Burada yardıma muhtaç aileler ve ihtiyaç sahibi ailelerin isimleri yer alacak. Bu kişilerin nereden hangi yardımı aldıkları belli olacak. Belediyemiz gibi ihtiyaç sahiplerine yardım eden başka kuruluşlar da var. Ancak bu yardımı yaparken biraz duyarlı olalım. Bazen bir aile beş ayrı yerden yardım alırken, bazen de bir aile tek yerden yardım alıyor. Kimin nereden yardım aldığını görerek eşit paylaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: