Bolu İl Özel İdaresi Çalışanları Iftarda Buluştu, Emekli Olan Personel Uğurlandı

Bolu il özel idaresi ile Türkiye Yol-İş Sendikası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar...

Bolu il özel idaresi ile Türkiye Yol-İş Sendikası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar daveti ve emekli olan personele plaket takdim töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

İl Özel İdaresi’nin yeni hizmet binasında gerçekleşen iftar davetine Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu ve meclis üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Yusuf Doğan, Türkiye Yol-İş Sendikası Ankara 2 Nolu Şube Başkanı Rıdvan Öztaş ve yönetim kurulu üyeleri, daire müdürleri, davetli misafirler ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

İftar saatinde yenen yemeğin ardından dua okundu. Ardından açılış konuşmasını İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman yaptı. Her yıl geleneksel olarak iftar davetini düzenlediklerini ve emekli olan personeli uğurladıklarını söyleyen Akduman, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, emekli olan personeli de tebrik etti.

Akduman’ın ardından Türkiye Yol-İş Sendikası Genel Mali Sekreteri Yusuf Doğan bir konuşma yaptı. Doğan, “Geleneksel hale geldi bu yemeğimiz. Emekli olan arkadaşlarımızı da burada helalleşip gönderiyoruz. Ben sizin çalışmalarınızdan her zaman gurur duydum. Sizlere teşekkür ediyorum. Yeni bir sezon başlıyor, çalışmalarınız hızla devam edecek. Emekli olan arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Kapımız her zaman sizlere açık, her zaman emrinizdeyiz” diye konuştu.

“MARİFET İLTİFATA TABİDİR. İLTİFATSIZ MARİFET ZAYIFTIR”

İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu da, bu zamana kadar yapılan çalışmalarda emeği geçen personele teşekkür ederek başladığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Uzun süredir sizlerle birlikte görev yapmaktan mutlu olduğumu ifade ederek konuşmama başlamak istiyorum. Marifet iltifata tabidir. İltifatsız marifet zayıftır. Bunun için ‘Gelin beraber yapalım’ diyerek göreve geldiğimiz günden beri el değmedik yer bırakmadık. İl Genel Meclisi olarak aldığımız kararlarla Bolu merkez ve ilçelerimiz ile bütün köylerimizin eksiklerini gidermek adına önemli çalışmalara imza attık. Eğitimden, sağlığa, turizmden tarıma, gençlik ve spor hizmetlerinden, sosyal hizmetlere, emniyetten, jandarmaya kadar vatandaşlarımıza her alanda hizmet etmeyi ve onların refahını sağlamayı amaçladık. Bolu’da bulunan kamu kurumlarının işlerini de yaparak, kamu kurumlarının hizmet kalitesini yükseltmeye gayret gösterdik. İl Genel Meclisimiz bu çalışma ortamında hem İl Özel İdaremizin, hem de diğer kamu kurumlarının bütçelerini belirleyerek, Bolululara hizmet etmek için yüksek görev bilinciyle çalışıyor. Bir çivi çakarken bile enine boyuna düşünmek zorundayız. Yoksa yazık eder ihanet ederiz. Biz bu bilinçle, elimizdeki güçle millete hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu çalışmaları yaparken de sizlerden çok büyük destek alıyoruz. Siz çalışanlarımızın emeklerini görmezden gelmek mümkün değil. İdrak ettiğimiz Mübarek Ramazan Ayında düzenlenen bu iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Sizler bu mübarek ayın güzelliğini yaşarken, bir yandan da sıcak demeden, yağmur-çamur demeden vatandaşımızın mağdur olmaması için gece gündüz çalışıyorsunuz. Gayretlerinizden dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”

Reklam
Reklam

İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmalardan da kısaca bahseden Kutlu, “Yapılan çalışmalara bakacak olursak; 5 bin 120 ton rotmiks malzemesiyle 10 Temmuz 2013 tarihine kadar 225 km asfalt yaması yapılmıştır. Bu yıl yapılacak 211 kilometrelik asfalt çalışmasıyla birlikte 2 bin 442 km. asfalt, bin 285 km stabilize olmak üzere toplam 3 bin 727 km köy yolu ağımız bulunmaktadır. Aslında çalışmalarımız anlatmakla bitmeyecektir. Sizlerin huzurunda İl Özel İdaremizin çalışmalarında emeği geçen bütün çalışanlarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelen ve iftar davetimize katılan tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin ise konuşmasında emekli olan personeli kutladı. Keskin, “Sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben 38 senedir memleketime hizmet ediyorum. Özel İdare ve Köy Hizmetleri daha önce YSE döneminde de kar, kış demeden, en ücra köşelere kadar yol götürdü, su götürdü, okul götürdü, sağlık hizmeti götürdü. Hep birlikte hizmet ettik. Sizlerin ne kadar cefakar hizmet yaptığınızı biliyorum. Emekli olanlara emeklilik yaşantısında aileleri ile birlikte sağlık ve mutluluk diliyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından il özel idaresinde çalışan ve emekli olan 13 personele teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile gece sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: