Bolu Karanlığa Gömüldü

Bolu’da, bir elektrik trafosunun tellerine leyleğin konması sonucu kısa devre yapan trafo yandı. Kent iki...

Bolu’da, bir elektrik trafosunun tellerine leyleğin konması sonucu kısa devre yapan trafo yandı. Kent iki saat karanlığa gömüldü.

Dün gece Aktaş Mahallesindeki 1500 amperlik trafonun elektrik tellerine leylek kondu. Birbirine değen teller kısa devre yapınca trafo yandı. Kent merkezinin büyük bölümü elektriksiz kaldı. Cadde ve sokaklar karanlığa gömülürken, vatandaşlar kendilerini sokağa atarak elektriklerin gelmesini bekledi. Uzun zamandır Bolu’da bu kadar uzun elektrik kesintisi yaşamadıklarını söyleyen bir vatandaş, “Daha önce de elektrik kesintisi olmuştu. Ancak bu kadar uzun sürmedi. İki saattir elektrik bekliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğü'de, elektrik kesintisinin yaşandığı dakikalarda ekiplerini daha dikkatli olmaları konusunda telsizden uyardı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: