Bolu logo ve sloganını arıyor

Bolu’nun logo ve sloganını belirlemek amacıyla yarışma düzenlendi. Halk oylaması sonucu dereceye giren birinci çalışmaya...

Bolu’nun logo ve sloganını belirlemek amacıyla yarışma düzenlendi. Halk oylaması sonucu dereceye giren birinci çalışmaya 7 bin 500 TL para ödülü verilecek.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA), Bolu Valiliği, Bolu Belediyesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bolu İl Özel İdaresi, Bolu İl Genel Meclisi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ile Bolu İli Kadın Girişimciler Kurulu iş birliği ile düzenlenen ‘Marka Kent Bolu Logo ve Slogan Yarışması’nın duyuru toplantısı yapıldı.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda yapılan yarışmanın tanıtım toplantısına Vali İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Emin Semercioğlu, Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Davarcıoğlu ve Kurul Üyeleri, MARKA Genel Sekreteri Erkan Ayan katıldı.

Reklam
Reklam

Vali İbrahim Özçimen, Bolu'nun, çok eski dönemlerden beri varlığını devam ettirmiş, birçok kültüre ev sahipliği yapmış ve dünya üzerinde ender rastlanan doğal güzelliğini bugüne kadar korumuş bir şehir olduğunu söyledi. Bolu’nun İstanbul ve Ankara gibi iki büyük metropolün arasında olmasına rağmen doğal güzelliğini muhafaza eden bir şehir olduğuna dikkat çeken Özçimen, şunları söyledi: “Eşsiz doğal güzelliği ile dünyanın da göz bebeği olan Abant, Kartalkaya, Yedigöller, Gölcük gibi mekânlar da Bolu adının Türkiye ve dünyada duyulmasını sağlamıştır. Bunlara ilaveten Bolu’nun çeşitli yerlerinde bulunan doğal mineralli su ve termal su kaynakları sayesinde Bolu’nun sağlıklı bir yaşamın merkezi olma yolundaki adımları da somutlaşmaktadır. Bolu içerisinde 380 yayla 120’den fazla göl ve göletin olması, kış sporları, termal gibi birçok turizm türünün bölgede yer alıyor olması, bölgeyi yakın gelecekte önemli bir turizm güzergâhı ve çekim noktası haline getirecektir.”

Yarışmanın önemine değinen Vali Özçimen, “Bolu için ‘Logonu Tasarla, Sloganını Yaz, Bolu’yu Geleceğe Taşı’ temasıyla Bolu’nun kendi logo ve sloganını bulması için yarışma düzenlendi. Yarışmaya katılım dünyanın her yerinden olabilecek.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

YARIŞMANIN KOŞULLARI Logo ve slogandan oluşan tasarımlar bölgesel değil Bolu’yu kapsayacak şekilde olacak. Yarışmaya amatör veya profesyonel herkes katılabilecek. Yarışmama katılım ücretsiz. İstekliler yarışmaya, en fazla 2 çalışma ile katılabilecek. Teslim edilen çalışmalar seçici kurul tarafından değerlendirilecek ve halk oylamasına sunulmak üzere 5 çalışma seçilecek. Bu 5 çalışma halk oylamasına sunulacak ve halk oylaması sonucunda dereceye giren yarışmacılara ödüller verilecek. Birinci çalışma 7 bin 500, ikinci 5 bin, üçüncü 3 bin TL’ye ödüllendirilecek. Yarışmaya katılımın son tarihi 30 Eylül olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz