Bolu Özel İdaresi Bünyesine 12 Yeni Araç Katıldı

Bolu Özel İdaresi bünyesine katılan 12 adet yeni hizmet aracı için tanıtım töreni düzenlendi.

Bolu Özel İdaresi bünyesine katılan 12 adet yeni hizmet aracı için tanıtım töreni düzenlendi.

İl Özel İdaresi tarafından toplam bir milyon liraya mal olan 5 adet arazi aracı, kontrol hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 connect marka araç, 1 adet çok çöp kamyonu, 1 obezite ambulansı ve 1 itfaiye aracı alındı.

İl Özel İdaresi Park alınında düzenlenen törene Bolu Valisi İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Sağlık Müdürü Mahmut Arık ve daire müdürleri katıldı.

Reklam
Reklam

Törenden konuşan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, özel idarenin hizmetinin gitmediği yerin kalmadığını, özel idarenin halkın ortak ihtiyaçlarını karşıladığını ifade etti.

Özçimen, İl Özel İdaresi'nin yerel alt yapısı, kısal kalkınma hizmetlerini insan odaklı, yenilikçi bir yönetim anlayışıyla, adaletli, verimli ve etkin bir şekilde sunmayı kendisine misyon edindiğini belirterek, "Dünyada olduğu gibi ülkemiz ve Bolu'da da obez hasta sayısı hızla artmakta. Bu hastaların yaşadığı zorlukların ortadan kaldırılması, gerek hastanın gerekse personelin nakil işlemini gerçekleştirmesi anlamında obez ambulanslarına ihtiyaç duyulmuştur. Bu araçların İl Özel İdaremize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: