Bolu Tapuları Artık Kalite Belgeli

Tapu Sicil Bolu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüğü, TSE tarafından TSE-ISO-EN9000 Kalite Yönetim Sistemi...

Tapu Sicil Bolu İl Müdürlüğü ve Kadastro İl Müdürlüğü, TSE tarafından TSE-ISO-EN9000 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı. Tapu Sicil ve Kadastro müdürlerine ISO 9000 belgelerini Vali İbrahim Özçimen verdi.

Vali İbrahim Özçimen’in makamında düzenlenen törene; Tapu ve Kadastro Ankara Bölge Müdürü Faruk Dönmez, Tapu ve Kadastro Ankara Bölge Müdürlüğü İnsan Kaynakları Şube Müdürü Elvan Yetkin, Kadastro Müdür Vekili Saadettin Aydın ve Tapu Sicil Müdürü Halil Yalabık katıldı.

Tapu ve Kadastro Ankara Bölge Müdürlüğü ve çalışmaları hakkında Vali İbrahim Özçimen'e bilgi veren Bölge Müdürü Faruk Dönmez, "Bolu ilimizde Bolu Tapu Müdürlüğümüz, Bolu Kadastro Müdürlüğümüz ve Gerede Tapu Müdürlüğümüz, 2012 yılında ISO-9000 belgesini almaya hak kazandı. 2013 yılında da Bolu ilimizin bütün ilçelerini aday gösterdik. Yapacağımız gayretli çalışmalarımızla onlar da ISO belgesi almaya hak kazanacaklar. Tabi bu belgeleri almak sorun değil. Kendimizi her zaman yenileyeceğiz ve geliştireceğiz. Bu belgeyi sürekli her yıl almaya hak kazanmış olacağız. Böylece, sürekliliği sağlamış olacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Vali İbrahim Özçimen ise "Çok iddialı bir kurum haline gelmekte, siz ve sizden öncekilerin çok büyük emeği var. Halkın hizmet almasını kolaylaştırmak devletin birinci görevidir. Asıl önemli olan, bu ISO-9000 belgesinin alınması değil, hizmetkarı olduğumuz halka daha iyi hizmet sunabilmektir. Ciddi bir kamu hizmeti yürütülmesi ve vatandaşlarımızın memnuniyetinin artırılmasını hedeflemeliyiz. Bundan sonraki süreçte daha şeffaf, güler yüzlü, bekletilmeden, kimsenin zamanından çalmadan kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz. Bu kaliteli çalışmalarınızın devamını ve vatandaşımıza daha kaliteli hizmetler verilmesini temenni ediyorum. Sizlere ve çalışma arkadaşlarımıza bu gayretli çalışmadan dolayı teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Vali İbrahim Özçimen, Kadastro İl Müdür Vekili Saadettin Aydın ile Tapu Sicil Müdürü Halil Yalabık'a, TSE-ISO-EN9000 Kalite Yönetim Sistemi belgelerini verdi. Tapu ve Kadastro Ankara Bölge Müdürü Faruk Dönmez, ziyaret anısına Vali İbrahim Özçimen'e, 'Osmanlı'dan Günümüze Tapu Arşivi' kitabı ile Ebru ve Padişah Tuğrası Örneği tabloyu takdim etti. Vali Özçimen de Bölge Müdürü Faruk Dönmez'e, ziyaret anısına Bolu Valiliği'nin resminin bulunduğu özel yapım plaket hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: