Bolu Tso’da Sağlık Turizmi Ele Alındı

Bolu Sağlık Turizmi Derneği koordinesinde düzenlenen panelde, Bolu’nun sağlık turizminde nasıl ilerlemesi gerektiği ve sağlık...

Bolu Sağlık Turizmi Derneği koordinesinde düzenlenen panelde, Bolu’nun sağlık turizminde nasıl ilerlemesi gerektiği ve sağlık turizmine STK’ların nasıl destek olacağı konuşuldu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Toplantı Salonu’nda yapılan panele Vali İbrahim Özçimen, BTSO Meclis Başkanı Gökhan Yaman, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Türker Ateş, Bolu Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Murat Özmen ve davetliler katıldı. Programın Moderatörü Serhan Balkanal’ın açılış konuşması ile başlayan panelde Bursa Sağlık Turizmi Derneği Genel Sekreteri Çiğdem Dilek Atalmış, İzmir Sağlık Turizmi Derneği Başkanı Dr. Bülent Cinel ve AG Medical Travel Temsilcisi İlknur Çevik, sağlık turizminin dünyadaki yeri, dernek çalışmaları ve Bolu’nun sağlık turizminden nasıl yaralanacağı konuları işlediler.

Reklam
Reklam

Panelin ardından bir açıklama yapan Vali İbrahim Özçimen, “Kişilerin çalışma gücünü azaltan ya da çalışmalarına engel olan bazı hastalıklar, insanları doğal kaynaklardan yararlanmaya yöneltmiştir. İlimizde bu sağlık turizminde iddialı bir konuma gelmeye çalışmaktadır. Ben bu toplantının oldukça verimli sonuçlar doğuracağına inanıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: