Bolu Valiliği Personeli Kan Bağışında Bulundu

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin kan bağışı kampanyasına Bolu Valiliği personeli destek verdi.

Türk Kızılayı Batı Karadeniz Bölge Kan Merkezi'nin kan bağışı kampanyasına Bolu Valiliği personeli destek verdi.

Bolu Valiliği'nde başlatılan kampanyaya katılan Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Keskin, afetlerde insanların yardımına koşan önemli bir kuruluş olan Türk Kızılayı'na tüm vatandaşların kan vererek destek olması gerektiğini belirtti.

Görevli doktorlar tarafından muayene edilen ve gerekli evrakları doldurarak kan bağışı yapan Özel Kalem Müdür Vekili Uğur Günaydın ise "Bütün sağlıklı bireylerin kan bağışında bulunmaları hayati önem taşımaktadır. Çeşitli sağlık sorunları nedeniyle kana ihtiyacı olanların yeniden sağlığına kavuşmalarında bu bağışlar hayati önem arz ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kan bağışı hakkında personele bilgi veren Dr. Hakan Bahadır Bozkurt da "Valilik personelinden gönüllü kişilerin kontrollerini yaptıktan sonra bağışlarını alıyoruz. Valilik personelinin duyarlılığından dolayı çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: