Bolu Valisi Huzurevi’nde Yaşlılarla Oruç Açtı

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve...

Bolu Valisi İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi’nde kalan yaşlılar ve Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan çocuklarla iftarda buluştu.

İftar yemeğine Vali İbrahim Özçimen ile eşi Nezahat Özçimen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Kadir Pulat, İzzet Baysal Çakmaklar Huzurevi Sakinleri, Bolu Sevgi Evi’nde kalan çocuklar, İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve Kız Yetiştirme Yurdu sakinleri katıldı. Huzurevine giden Vali Özçimen, iftar öncesi tüm masaları gezerek yaşlılar ve öğrenciler ile sohbet etti. Yaşlıların bir toplumun geçmişi ile geleceği arasında köprü vazifesi gören en değerli varlıklar olduğunu ifade eden Vali Özçimen, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bizim için ne kadar önemli ise siz yaşlılarımız da bizler için çok önemlisiniz. Çünkü milli kültürümüzü ve toplumsal değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlıyorsunuz. Bizler sosyal devlet ilkesini hayata geçirme gayreti içindeyiz. Siz yıllarca bu memlekete hizmet ettiniz ve bende bir Vali olarak değil de bir evladınız olarak sizlerle iftarımı açmak istedim” dedi.

Reklam
Reklam

İftar sonrasında İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ile Kız Yetiştirme Yurdu’nda ve Çocuk Evi’nde kalan öğrencilerin hazırladıkları manilerden oluşan gösteri Vali İbrahim Özçimen, eşi Nezahat Özçimen ve huzurevi sakinleri tarafından beğeni ile izlendi. Vali İbrahim Özçimen düzenlenen iftar yemeğinde Çocuk Evi’nde kalan çocuklar, Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan çocuklar ve Yetiştirme Yurdu’nda kalan çocuklarla yakından ilgilenerek sohbet etti ve çikolata verdi.

İzzet Baysal Vakıf Huzurevi ve Kız Yetiştirme Yurdu ile Çocuk Evi’nde kalan çocukların Vali İbrahim Özçimen ve Eşi Nezahat Özçimen ile hatıra fotoğrafları çektirmelerinin ardından Özçimen çifti huzurevinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: