Bolu Valisi’nin, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Mesajı

BOLU (AA) – Bolu Valisi İbrahim Özçimen, “Bolu’nun en ücra köşesindeki bir köyümüzde yaşayan yavrumuzun da eğitim hakkını kutsal sayıyoruz”

BOLU – Bolu Valisi İbrahim Özçimen, “Bolu’nun en ücra köşesindeki bir köyümüzde yaşayan yavrumuzun da eğitim hakkını kutsal sayıyoruz” dedi. Özçimen 16 Eylül'de başlayacak 2013-2014 eğitim öğretim yılı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, herkesin yeni eğitim ve öğretim yılını kutladığını belirtti. Yapılan yeni atamalarla birlikte Bolu’da görev yapacak öğretmen sayısının 2 bin 958’e ulaştığını aktaran Özçimen, “Bolu genelindeki derslik mevcudumuz 2 bin 87’ye ulaşmıştır. Bu yıl okula yeni başlayan ilkokul 1. Sınıf öğrencimiz ise yaklaşık 2 bin 367 kişidir. İlimizde bu sene toplam 40 bin 80 öğrenci eğitim ve öğretim görecektir. Eğitim camiamız ve bizler yavrularımızı kucaklamaya hazırız. Yavrularımız kaliteli ve sevgi dolu bir eğitimle, geleceğe yürürken her daim ellerinden tutacağımızı özellikle belirtmek istiyorum” ifadelerini kullandı. Çocukların ve gençlerin geleceğini şekillendiren eğitim sürecinin, sadece bireylerin değil toplumun geleceği için de büyük önem taşıdığına vurgu yapan Özçimen, şunları kaydetti: “Eğitimin hayatımız boyunca ne kadar önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Her şeyin büyük bir hızla değiştiği, beklentilerin, talepler ve mesleklerin sürekli bir değişim içinde olduğu günümüzde, eğitim konusunda fiziki imkanlarımızı sürekli gözden geçiriyor, Bolu’nun en ücra köşesindeki bir köyümüzde yaşayan yavrumuzun da eğitim hakkını kutsal sayıyoruz.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: